barre är en pilates, yoga och balett-inspirerad träning.08-23 30 30

Vi blandar konditionsintervaller och styrka på ett sätt som resulterar i en stark, balanserad och elegant kropp. Våra dynamiska övningar går ut på att vi bygger styrka effektivt genom att jobba med musklerna koncentrerat till utmattning.

Varje övningsset avslutas med att töja ut muskeln för att förlänga våra linjer. Det finns ingen gräns för hur enkla eller svåra våra pass kan bli, de kan anpassas till både nivå och dagsform, dock finns det alltid utrymme för extra utmaningar – gränsen sätter du själv. Här behövs absolut ingen danserfarenhet, kom bara som du är!

Passen är 60 min långa. Vi inleder med 10 min uppvärmning, som följs av 25 min ben och sätesövningar, vi avslutar sedan passet med att stärka bålen samt med en lätt stretch. Passen har samma generella struktur men varierar i intensitet och versioner så att kroppen kontinuerligt ska utmanas och inte vänjer sig för mycket vid träningskonceptet. På vardagar erbjuder vi 45min expresspass kl. 12 för dig som vill passa på att träna på lunchen!

Vi rekommenderar att du har på dig stretchiga och bekväma träningskläder samt barre-sockar. Speciella barre-sockar med grepp finns att köpa hos oss i studion. Välkomna!