barre

Vår barreklass är ett effektivt pass där hela kroppen tränas. Här varvas intervallträning med små preciserade muskelsammandragningar och stretching. Förutom din egen kroppsvikt som motstånd jobbar vi här med mindre vikter och fokuserar på att jobba muskeln till utmattning för att sedan stretcha ut den. På detta sätt arbetar vi för att bygga en fast kropp med långa och tonade muskler.
Välkommen!

boka här

barre + stretch

Utöver ett effektivt pass med alla härliga effekter av en vanlig barreklass får du här också 30 minuter rörlighets- och stretchövningar. En klass där du verkligen får komma ner i varv i slutet.
Välkommen!

boka här

barre gravid

Att träna barre under graviditeten är ett fantastiskt sätt att förbereda dig inför din förlossning. Klassen är sammansatt av det bästa utav tre olika träningsformer: pilates, yoga och balett. Styrka, balans och elegans är våra ledord och det vi strävar för i både kropp och själ. Ingen danserfarenhet krävs och passen anpassas både till nivå och dagsform.
Välkommen!

boka här

barre baby

No need for a babysitter! När du har varit på efterkontroll och fått ett godkännande av din barnmorska, bring the baby to the barre! Ta med din bebis och kom och träna barre. Bebisen sitter skönt i våra babysitters från babybjörn om du inte hellre föredrar att ha bebis i egen bärsele. Det är självklart fritt fram att ta paus och mata eller umgås med din bebis när som. Övningarna anpassas efter dagsform.

boka här

pilates

Pilates är en träningsform som fokuserar på styrka, rörelse och mindfulness och som passar alla åldrar, förmågor och nivåer. Metoden fokuserar på att utveckla inre muskler, för att bibehålla kroppens balans och ge stabilitet och fasthet till ryggraden. För Joseph Pilates, metodens uppfinnare, är sinne och kroppshälsa oupplösligt sammanlänkade. Han menade att genom att koncentrera sig på rörelsens precision, vara medveten om sin andningskontroll och sina följande rörelser, skulle en Pilates-utövare kunna ändra sina onaturliga rörelsemönster och istället utöva dessa nya, positiva rörelsemönster i sin vardag.
Välkommen!

boka här

Kaptensgatan 17, 114 57 Östermalm Stockholm

Tomtebogatan 18, 113 38 Birka Stockholm

copyright © 2021 sthlm barre | Fin Form Marklund AB - 556856-8009